Condicions de compra

Les presents condicions generals de venda, regulen el procés de venda en línia del web www.ingredientscafe.es, titularitat de INGREDIENTS CAFÉ S.L.

Productes, serveis, preus i tarifes.

Els productes oferts en INGREDIENTS CAFÉ S.L., juntament amb les seves característiques i preu apareixeran en pantalla. El preu dels productes estarà suggerit per unitats i pack. En qualsevol d’aquests casos l’usuari indica la quantitat requerida augmentant unitàriament fins arribar a les unitats desitjades de compra. Els preus indicats en pantalla són en euros i inclouen l’IVA i qualsevol altre impost que fos d’aplicació i seran en tot moment els vigents.

Les imatges que acompanyen els nostres productes són il·lustratives, i estan sotmeses a canvis d’embalatge. En qualsevol cas, INGREDIENTS CAFÉ S.L. actualitza contínuament la seva web, perquè el títol i la descripció coincideixin amb la fotografia del producte ofert.

La informació sobre la composició dels productes, ingredients i avisos al·lergògens, dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada en qualsevol moment, per la qual cosa INGREDIENTS CAFÉ S.L. no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada en el propi producte.

INGREDIENTS CAFÉ S.L. afegirà en qualsevol moment nous productes als ja inclosos al nostre web, entenent-se, tret que es disposi una altra cosa, que els nous productes es regiran pel que disposen en els termes i condicions generals vigents en cada moment.

INGREDIENTS CAFÉ S.L. es reserva el dret a deixar de facilitar l’accés, en qualsevol moment i sense previ avís, a qualsevol dels productes oferts a la web per motius de disponibilitat, temporalitat o modificacions en l’assortiment de productes en el servei de venda online.

Podran afegir tots els productes que desitgen adquirir a la cistella de la compra, segons les indicacions recollides en pantalla, un cop elegits tots els productes validarà el lloc, la data i franja horària de lliurament i acceptarà la compra que suposa la lectura i acceptació irrevocable de totes i cadascuna de les presents termes i condicions generals, així com, si s’escau, de les condicions particulars existents, les quals seran informades a l’Usuari abans d’acceptar la compra dels productes.

Preus dels productes

En tot moment, INGREDIENTS CAFÉ S.L. vetllarà per disposar de preus actualitzats a la pàgina web. No obstant això, en determinats casos els preus dels productes publicats en INGREDIENTS CAFÉ S.L. podran mostrar variacions enfront dels preus dels productes en els comerços físics.

Si l’USUARI considera que algun producte té un preu inadequat, disposa del compte de correu comunicacion@ingredientscafe.es per informar-nos.

Disponibilitat de productes

INGREDIENTS CAFÉ S.L. durà a terme els seus millors esforços per complaure als Usuaris a la demanda dels productes.

En cas de no estar a l’establiment el producte després d’haver-se realitzat la comanda, INGREDIENTS CAFÉ S.L. procedirà a comunicar amb el client per proposar la substitució del producte segons les preferències indicades per l’Usuari, en cas contrari o de no poder contactar en el moment de la preparació de la comanda, aquest quedarà sense servir. En el cas en què el producte sol·licitat i no disponible sigui l’únic de la comanda, aquest es cancel·larà.

Pagament

El pagament dels productes per part de l’Usuari es pot fer mitjançant el pagament amb targeta de crèdit. Les targetes bancàries acceptades són Visa, Mastercard, American Express i Discover Card Services.

En el cas que el pagament amb targeta de crèdit no s’accepti per la plataforma de pagament, s’anul·larà la comanda de l’Usuari.

Les dades registrades per INGREDIENTS CAFÉ S.L. constitueixen la prova de les transaccions fetes entre INGREDIENTS CAFÉ S.L. i els Usuaris. INGREDIENTS CAFÉ S.L. confirmarà la seva comanda a través de l’enviament d’un correu electrònic. Per motius de seguretat no es permet la creació de comptes d’usuari en INGREDIENTS CAFÉ S.L. mitjançant serveis de correu electrònic temporals com ara, a títol informatiu i no limitador, Spamgourmet, 10minutemail, Jetable, Yopmail, Mailcatch, Guerrillamail, etc.

Seguretat de pagaments

Per a la seva seguretat INGREDIENTS CAFÉ S.L. ha confiat en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit a una passarel la de pagaments. Les dades bancàries introduïdes són encriptades i transmeses de forma segura als servidors de l’entitat bancària i, posteriorment, són verificats amb el banc emissor per evitar possibles fraus i abusos.

Aquest procediment d’introducció de dades està garantit per la tecnologia d’encriptació SSL (Secure Socket Layer) -128 bits, un dels sistemes de protecció més avançats i eficaços actualment disponibles, gràcies a el qual, cap tercer tindrà accés via Internet a aquesta informació relativa a les dades bancàries introduïdes per l’Usuari.

Únicament l’entitat financera propietària de la passarel·la de pagament té accés a les dades bancàries vinculades a aquests mitjans de pagament, de manera que INGREDIENTS CAFÉ S.L. no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament ni en qualsevol altre moment.

Per garantir la major seguretat als nostres clients, INGREDIENTS CAFÉ S.L. es reserven el dret de sol·licitar els documents corresponents a la identitat i mig de pagament de l’Usuari, previ al lliurament de la comanda.

lliurament

El comprador tindrà la confirmació de la comanda per la seva part en la pàgina web. Les característiques i condicions de lliurament de la comanda es mostraran també a la pàgina web.

Les comandes s’han de fer amb un mínim d’un dia d’antelació, cada lliurament es considera efectiva a partir de la posada a disposició del producte a el client al local més proper assenyalat per ell per al lliurament de la comanda en el moment de la seva contractació.

Factura de compra

L’Usuari rebrà per email després del lliurament un correu electrònic amb el detall dels productes lliurats amb els seus preus.

Cancel·lacions

L’Usuari podrà cancel·lar la seva comanda sense penalització fins a 2 hores abans de l’inici de la franja de lliurament escollida per l’Usuari amb la confirmació de la comanda, cridant a el servei d’atenció telefònica de INGREDIENTS CAFÉ S.L. 607382343

Devolucions

Els articles oferts a la nostra web estan avalats per anys d’experiència pròpia. Per a nosaltres poder oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebis la teva comanda no quedes satisfet, tens un termini de deu (10) dies naturals, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució, excepte en aquells productes que tinguin un terme de caducitat inferior o siguin menjar com ara , pastissos, muffins o galetes.

INGREDIENTS CAFÉ S.L. només acceptarà devolucions que compleixin els següents requisits:

El producte ha d’estar en el mateix estat en què es lliuro i haurà de conservar, en la mesura possible, el seu embalatge i etiquetatge original.

S’ha d’incloure una còpia de l’albarà de lliurament dins de l’paquet, on a més es marquin els productes retornats.

Per iniciar el procés de devolució poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça operaciones@ingredientscafe.es .

Els béns a retornar estaran, sempre i en tot cas, sense utilitzar.

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?