ingredients cafè

nostre jardí de el cafè

EL MILLOR CAFÈ D'ORIGEN

El jardí Coffea Diversa està situat en el Districte de Biolley, província de Puntarenas, a la regió més a sud de Costa Rica, molt a prop de la frontera amb Panamà.

Dins el terreny de Coffea Diversa s’ha triat un lot amb condicions immillorables per produir cafè de màxima qualitat. A aquest lot se li ha cridat Bellaterra, que es destina únicament i exclusivament per a la cadena Ingredients cafè.

El millor cafè d'origen en el Jardí Coffea Diversa
El jardí de el cafè Coffea Diversa

La nostra varietat de cafès d'origen exòtics

El jardí amaga més de 200 varietats exòtiques i per la seva ubicació estratègica, el territori rep influències climatològiques tant de l’Atlàntic com de el Pacífic, cosa que confereix als cafès de la zona perfils de sabor únics.

geisha

Antiquíssima i rara varietat de cafè silvestre d’Etiòpia. Té un perfil de sabor delicat amb aromes serens i complexos, amb un acidesa suau, cos mitjà i textura sedosa. El gust, sobretot xocolata, satura el llarg i persistent gust al paladar.

El nostre blend d’especialitat intens en aroma , Bon cos, lleugerament àcid i fort, és un cafè elaborat amb una barreja dels nostres millors cafè que li aporten un excel·lent cos. Un cafè 100% aràbic.

Agradable aroma i excel·lents condicions de cos i acidesa no punxant, caracteritzat per un sabor lleuger i lleument xocolata.

Excel·lent cos, aromàtic i de rica acidesa amb una forta presència de notes achocolatadas. Desperta els sentits cada vegada que s’assaboreix.

Cafè molt dolç , Amb notes de xocolata i afruitat, dolç a la boca, acidesa mitjana, bon cos amb agradable textura i sobretot destaca el seu equilibri.

Un cafè dolç de cos lleuger i intens aroma. Sabor molt equilibrat. Ideal per als que agraden d’un cafè ric i amb caràcter.

és un cafè molt perfumat amb un sabor fort, amb molt de cos i amb cert gust a xocolata.

Varietats cafès exòtics a Costa Rica
Plantació de cafè
ingredients cafè d'origen
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?