Entrevista a Antonio Veloso, fundador de Ingredients Cafè

Entrevistem Antonio Veloso, fundador de la franquícia de cafeteries Ingredients: Café. Van iniciar l’activitat el 2009 amb el seu primer local pilot i a partir de l’any 2010 van començar a franquiciar per compartir el negoci a emprenedors i entusiastes de el cafè. Van partir d’el desig d’oferir els més estranys i exquisits cafès de el món, creant així el concepte de Exotic Coffee.

Van dedicar els esforços a promoure el consum i el gust pels cafès d’origen, els tes gourmet seleccionats especialment per a ells i els exclusius productes de temporada: combinats de cafè, capricis de xocolates i pastisseria d’alta gamma.

El principal problema amb què es van trobar va ser la falta de finançament per als emprenedors, «a causa que els bancs no donen facilitats perquè s’obrin locals, llevat que no necessitin finançament i tinguin tresoreria per afrontar la inversió necessària. En la situació actual de el sector hi ha moltes cafeteries sense personalitat i conceptes que s’aixopluguen en el paraigua de Coffee Shop, però sense personalitat i concepte acabaran sent bars com abans »afirma Antoni.

El que els diferencia de la competència en el sector és que viatgen constantment fins als llocs més llunyans de la planeta a la recerca dels cafès més rars i exòtics de l’món, per després posar-los a la disposició dels clients.

El perfil d’l’emprenedor / franquiciat de INGREDIENTS: CAFE, és que sigui entusiasta pel cafè i pel concepte que treballen, capacitat comercial i de servei, capacitat d’automotivació i de gestió de personal. No cal experiència prèvia ja que des INGREDIENTS: CAFE ofereixen tota la formació necessària per gestionar el negoci amb rigorositat i coneixements necessaris per al seguiment i posterior anàlisi del seu negoci, sempre acompanyat per INGREDIENTS: CAFE. A més, la inversió necessària per entrar a INGREDIENTS: CAFE és des 40.000€.

«El futur el veiem bé, ja que tenim un concepte consolidat i en permanent R + D, això si, ens espera uns dos anys durs donada l’estat econòmic del nostre país i recessió de l’consum, cal estrènyer-se el cinturó en marges, gestió personal i arrendaments.

D’altra banda, sembla ser que el Govern diu que hi haurà brots o cafè verd al 2014, el que sí és cert és que nosaltres aquests dos darrers mesos hem tancat els establiments en positiu »ens comenta el protagonista.

Antonio Veloso fundador Ingredients Cafè

Entrevista realitzada a el senyor. Veloso pel diari l’expansió i pel portal de franquícies, franquícies avui.

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?