Nou logo de ingredients cafè, un disseny adaptat als nous temps

Des que vam iniciar el nostre viatge al voltant de el món de el cafè ja han passat més de 15 anys. Durant aquest temps, hem aconseguit créixer, evolucionar i estar més a prop teu, del teu món i de tot el que t’agrada.

El temps ha passat per a nosaltres i també ho ha fet per al nostre logo, per aquest motiu l’hem actualitzat amb un restyling visual.

No es tracta d’un canvi radical, sinó d’un redisseny que manté la nostra essència, una cosa que des de l’inici ens caracteritza i que no volem perdre mai. Això sí, li hem afegit un toc més modern i actual.

Perquè una imatge val més que 1000 paraules

Amb el temps, ens hem adonat d’una cosa molt important. I és que molts ens reconeixeu amb el nom de “Ingredients. Per aquest motiu hem decidit reemplaçar el terme «cafè» de el logo per una imatge suggerent. No podia ser una altra que el nostre emblema més representatiu: una deliciosa tassa de cafè fumejant.

El resultat és un logotip totalment adaptat als nous temps en què hem introduït un gest de complicitat tipogràfic que aporta vitalitat a la lectura i creiem que ens apropa una mica més a tu.

¡Et convidem a veure el vídeo de presentació del nostre nou logotip! ¿Ho notes …? Fa olor de deliciós cafè acabat de fer.

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?